Advies

Zorgvuldig advies is een van de peilers van RB Tuinen.

Niet alleen rond de aanleg, ook over het onderhoud dat
nodig is om uw tuin in conditie te houden.

Welke tuin ziet u voor u

als u uw ogen sluit?

Onze eerste uitdaging is die beelden samen met u om te zetten in een realistisch tuinplan. En bij die realiteit hoort ook advies rond zaken als: is de grond rond uw huis geschikt voor wat u aan beplanting wilt? Is het zonlicht voldoende? Kiest u de juiste bomen en struiken? Is er een kapvergunning nodig om bestaande bomen te rooien? Hoe intensief zal het onderhoud zijn? Het zijn de details die straks uitmaken of u alle seizoenen van uw tuin kunt genieten.

De presentatie van uw Tuin

Geen verrassingen achteraf

RB Tuinen kan uw tuin, na één of meerder gesprekken, digitaal, in realistisch perspectief aan u presenteren. U kunt zo direct zien of de balans, de verhoudingen en de zichtlijnen goed zijn en of onderdelen als borders, vijver, gazon, terras of bestrating op de gewenste plaats zijn gesitueerd. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan als de tuin eenmaal klaar is.

Zorgvuldig advies

Maak vrijblijvend een afspraak

Onze adviserende rol houdt niet op bij ontwerp. Wij begeleiden u desgewenst bij uw bezoek aan kwekers en leveranciers van bouwmaterialen en tuinmeubilair, zodat u tot verantwoorde keuzes kunt komen. Niet alleen rond de aanleg, ook over het onderhoud dat nodig is om uw tuin in conditie te houden. Maak nu vrijblijvend een afspraak.